Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Natura - Komfortowo - Najtaniej

Adres obiektu Wielbarska 11a, 12-122 Jedwabno
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Ania
Dodano: 2014-08-22
Pobyt od: 2014-08-14 do 2014-08-17
 
 
   

Byliśmy grubą 4-osobową i wróciliśmy zachwyceni :-) Warunki rewelacyjne - pokoje z łazienką przestronne i czyściutkie, kuchnia w pełni wyposażona. Gospodarze przemili i pomocni. Miejsce naprawdę godne polecenia!!!


 
 

Adam i Kamila z Jazgarzewa.
Dodano: 2013-09-29
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-24
 
 
    

Ciągle wracamy wspomnieniami do pobytu w tym miejescu gospodarze bardzo przemili wspaniale warunki czysto schludnie napewno tu wrócmy pozdrowienia dla gospodarzy.


 
 

Dom na Osiedlu Łódź
Dodano: 2012-10-03
Pobyt od: 2012-08-14 do 2012-08-27
 
 
    

Dziękujemy za miły pobyt. Byliśmy grupą 11 osób (w tym 2 dzieci) - wszyscy zadowoleni. Gospodarze sympatyczni,gdy tylko mogli poświęcali nam czas oprowadzając po okolicy, organizując atrakcje np ognisko, grill,grzybobranie, pływanie łódka. Bardzo dobra lokalizacja domu w centrum miasteczka a jednocześnie blisko lasów i jezior. Warunki lokalowe bardzo dobre. Serdecznie polecamy a gospodarzy pozdrawiamy!!!!!!!!!!!


 
S. Katarzyna z Warszawy
Dodano: 2011-09-25
Pobyt od: 2011-09-20 do 2011-09-24
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu . Wspaniałe warunki ,czysto i schludnie . Bardzo miły klimat,przemili gospodarze. Blisko lasy grzybowe i jeziora. Można wypozyczyć rowery i pojeżdzić po okolicy . Cicho i spokojnie można naprawdę wypocząć .Pozdrawiamy gospodarzy i dziękujemy za suszone grzyby i przetwory.


 
Anna Pyra
Dodano: 2011-07-21
Pobyt od: 2011-07-15 do 2011-07-17
 

Ciągle wracamy wspomnieniami do pobytu w tym miejscu! Okolica bardzo piękna, przemili gospodarze, wspaniałe warunki, czysto i schludnie. Z pewnością tu powrócimy, póki co - muszą wystarczyć nam zdjęcia i wspomnienia :) pozdrawiamy i dziękujemy za uroczy weekend :)


 
Wiesław Podgórski z Warszawy.
Dodano: 2011-07-06
Pobyt od: 2009-08-25 do 2009-09-05
 

Wracam wspomnieniami do miłego pobytu u tych gospodarzy. Wspaniałe warunki, czyste i przyjemne pomieszczenia, miły klimat pobytu. Grzybowe lasy wokoło i kilka jezior w pobliżu do wyboru dla wędkarzy, zachęcają do skorzystania z tej oferty ponownie. Z pewnością tu jeszcze wrócę. Pozdrowienia dla przemiłych gospodarzy.


 
Anna i Piotr z |Rafałem i Julią
Dodano: 2010-08-19
 

Ekstra nocleg.Bardzo czysto,schludnie i przyjemnie. Bardzo sympatyczni i fajni gospodarze.Doskonałe miejsce do odpoczynku z dziećmi.


 
Agnieszka
Dodano: 2010-02-22
 

Switne miejsce na odpoczynek. Fajni gospodarze, ciekawa i piekna okolica, super atrakcje:)


 
Jaśkiewicze
Dodano: 2009-06-18
 

Super noclegi, super gospodarze, super tanio w super okolicy! Raj dla grzybiarzy i wędkarzy...i nie tylko!


Opinie 1-9 z 9

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie